Welkom op de site van Muziekcentrum Maestro

Kinderen en volwassenen kunnen bij muziekcentrum Maestro terecht voor muziekles op blokfluit, dwarsfluit en piano. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen de pianocursus 'bijdehandjes' volgen.

U kunt een afspraak maken voor een gratis proefles. Bel Jacqueline, 0343- 579071/06-49614542, of mail naar: jacqueline@muziek-maestro.nl.

Kinderen van 0 - 4 jaar kunnen samen met een (groot)ouder deelnemen aan een Muziek op Schootcursus. De Muziek op Schootlessen worden gegeven op vrijdagochtend in Veenendaal gegeven, in de muziekschool 'De Muzen' ('Spectrum' Keesstipplein, Veenendaal). U kunt zich voor deze cursus inschrijven via de website van Muziekcentrum Harlekijntje.

Op woensdagochtend is er Muziek op Schootles in Driebergen. Meer info hierover is te vinden op de website Het Liedjeshuis.

Op vrijdagmiddag geeft Jacqueline muziekles aan de muziekschool in Doorn. Kinderen van 4-6 jaar kunnen meedoen met de cursus 'Spelen met Muziek'. Vanaf 7 jaar kunnen kinderen AMV les volgen, vanaf 8 jaar Instrumentale Verkenning. Meer info op: www.heuvelrugmuziekschool.nl.

Muziekcentrum Maestro heeft ook een eigen Facebookpagina, kijk op de Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes en foto's.

laatste update: 24-10-2017