Bij Muziekcentrum Maestro kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht voor muziekles op blokfluit, dwarsfluit en piano.

Alle leerlingen krijgen wekelijks 30 minuten individueel les. Jonge, startende piano-, blokfluit- en dwarsfluitleerlingen kunnen in tweetallen les krijgen. Soms is het mogelijk om te kiezen voor 20 minuten les per week.

Voor jonge leerlingen is het prettig als de ouders regelmatig (een gedeelte van) de les bijwonen. Zo kunnen de ouders zien hoe er in de les gewerkt wordt en kunnen de leerlingen hun vorderingen tonen. Daarnaast krijgen de ouders tips hoe de kinderen thuis gestimuleerd kunnen worden bij het bespelen van hun instrument. (de ouders hebben hiervoor geen muzikale voorkennis nodig)

Tarieven schooljaar 2019 – 2020

Individueel:

  • Leerlingen tot 21 jaar, (geen BTW verplichting) wekelijks 20 minuten les: €280,-
  • Leerlingen tot 21 jaar, (geen BTW verplichting) wekelijks 30 minuten les: €410,-
  • Leerlingen vanaf 21 jaar, (BTW verplichting) wekelijks 30 minuten les: €500,-

Start 2 play piano:

  • Leerlingen tot 21 jaar, (geen BTW verplichting) 5 lessen van 30 minuten: €50,-
  • Leerlingen vanaf 21 jaar, (inclusief BTW ) 5 lessen van 30 minuten: €60,-

Lessen in tweetallen:

  • 2 leerlingen, (geen BTW verplichting) wekelijks 30 minuten les: €300,- (per leerling, uitsluitend voor jonge, startende leerlingen)

Locatie

Alle muzieklessen, met uitgezondering van de Muziek op Schootcursus worden gegeven in de wijk De Geer, Bacchus nr.2, Wijk bij Duurstede, in een speciaal hiervoor ingerichte muziekstudio.

Vakantierooster

In de schoolvakanties van de basisscholen in Wijk bij Duurstede is er geen muziekles.

Meer informatie