ukelele voor kinderen (groep 3 t/m 6)

De ukelele is een klein, vrolijk snaarinstrument met een lekkere sound. Hij is gemakkelijk om mee te nemen en goedkoop in aanschaf en onderhoud. Doordat het instrument vier snaren heeft, kun je al snel de eerste akkoorden en liedjes spelen. 

De beginnerscursus voor kinderen duurt tien weken en is op woensdagmiddag. We starten de cursus met een proefles, zodat je kunt proberen of ukelele spelen iets voor je is. Tijdens de proefles kun je gebruik maken van een ukelele van Jacqueline. Wil je met de cursus meedoen, dan is het fijn als je zelf een ukelele hebt. Een mooie sopraan ukelele kun je kopen vanaf €40,- De ukelele stemmen kan met een gratis app op de telefoon of nog nog veel handiger met een stemapparaat (ongeveer €10,-)

In de cursus werken we zonder notenschrift. De kinderen krijgen wel bladmuziek mee naar huis om thuis liedjes te kunnen spelen.

Deelname aan de proefles kost €8,50 ga je daarna meedoen met de cursus, dan is de proefles gratis.

De proefles is op woensdagmiddag 8 januari, van 16.45 – 17.30 uur.

De cursus sluit hierop aan en duurt 10 lessen.  De gehele cursus (inclusief proefles) kost €85,- De cursus start als er tenminste vier aanmeldingen zijn.

Je kunt je aanmelden via de email: Jacqueline@muziek-maestro.nl